Skip to Main Content

parent region

Welkom bij MyUnisono!

Organiseert u een fuif, concert of ander evenement? Baat u een horecazaak of winkel uit? Dan gebruikt u misschien muziek, films of andere artistieke werken. Dat mag, maar dan hebt u wel een licentie van Unisono nodig. Op die manier krijgen alle rechthebbenden de vergoeding waar ze recht op hebben. Vraag hier snel en eenvoudig uw licentie aan.

Welkom bij MyUnisono!

Organiseert u een fuif, concert of ander evenement? Baat u een horecazaak of winkel uit? Dan gebruikt u misschien muziek, films of andere artistieke werken. Dat mag, maar dan hebt u wel een licentie van Unisono nodig. Op die manier krijgen alle rechthebbenden de vergoeding waar ze recht op hebben. In MyUnisono kan u eenvoudig en snel:

  • vrijblijvend tariefsimulaties maken;
  • een licentie aanvragen;
  • uw licenties beheren in een handig overzicht;
  • de parameters van uw licenties aanpassen;
  • uw contactgegevens wijzigen;
  • kiezen voor elektronische facturatie.

Simulatie

Een simulatie geeft u een idee van hoeveel een licentie kost. Dit is volledig vrijblijvend. Unisono ontvangt hierover geen informatie.

Houd er rekening mee dat we bij een simulatie nog niet alle gegevens hebben die nodig zijn voor een definitieve berekening. Het uiteindelijke bedrag kan dus nog veranderen.

Aangifte

Zeker van uw stuk? Dien dan meteen een aangifte in. Doe dit minstens 5 dagen voor aanvang van het muziekgebruik. Unisono ontvangt uw gegevens en u ontvangt een factuur voor uw licentie.

Login and register

Log in om een aangifte te doen.

Bent u hier voor de eerste keer? Registreer u dan eerst even.

Start meteen je aangifte

Waarvoor wilt u een licentie aanvragen?

Of doe eerst een simulatie

Dit is vrijblijvend en geeft u een eerste idee van het tarief.

Polyvalente zalen